Virgil Guran, mesaj pentru membrii PNL: Vă invit să votaţi liber pe 25 septembrie, să nu mergeţi la impuse

Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a declarat, vineri, la Bacău, că îi invită pe membrii partidului să voteze liber la alegerile interne din 25 septembrie, "să nu meargă la impuse".

"Eu vă invit cu mult respect să votaţi liber pe 25, să nu mergeţi la impuse, pentru că altfel sunt convins că ne vom uita cu greu în ochii noştri şi cu greu vom accepta faptul că n-am mers cu mintea noastră, ci ni s-a impus ceva. Îmi pare rău, dar vă spun: văd prin ţară, când mergem, colegi ai noştri, eu sunt preşedinte la Dâmboviţa, colegi de-ai noştri care nu prea se pot uita în ochii noştri, pentru că au uitat cu cine au construit, ce au construit şi cum au ajuns în funcţii. Eu cred că trebuie foarte clar să gândim aceste lucruri", a afirmat Guran.

Declaraţia a fost făcută la prezentarea moţiunii "Forţa Dreptei" în Comitetul Director Judeţean al PNL Bacău, unde Guran i-a îndemnat pe colegii săi să îl voteze la preşedinţia partidului pe Ludovic Orban, care a participat la întrunire. AGERPRES/(AS-Cornelia Dumitru, editor: Antonia Niţă, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie