VIDEO Georgian Enache (Jandarmeria Capitalei): La meciul din 13 iunie vor fi 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a informat, vineri, că la primul meci din cadrul EURO 2020 care se va disputa la Bucureşti (Austria – Macedonia de Nord), pe 13 iunie, vor fi prezenţi aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri care vor asigura ordinea şi siguranţa la evenimentul sportiv.

 

"Dispozitivul nostru va fi dimensionat în funcţie de fiecare eveniment în parte. Pentru meciul din data de 13, vor fi alocaţi aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri care vor acţiona în sistem integrat. Dar, fiecare eveniment va avea particularitatea sa şi vom dimensiona dispozitivul după necesităţi. Dar, pe lângă aceste evenimente, există o serie de alte activităţi în Capitală care trebuie acoperite din punctul de vedere la ordinii şi siguranţei cetăţenilor şi vor fi tratate cu aceeaşi atenţie", a spus Georgian Enache, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că Jandarmeria Capitalei va aloca toate resursele necesare în funcţie de specificul fiecărui eveniment, inclusiv în ceea ce priveşte jandarmii vorbitori de limbi străine, care vor ajuta la comunicarea cu suporterii străini. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)

 

Citeşte şi:

 

* VIDEO EURO 2020: Poliţişti în uniformă şi în civil, dar şi din alte ţări vor asigura ordinea la eveniment

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie