VIDEO Gala TNL: Premii de excelenţă pentru preşedintele liberal Ludovic Orban şi premierul Florin Cîţu

Premiul de excelenţă Ion I. C. Brătianu a fost acordat vineri seara preşedintelui liberal, Ludovic Orban, iar Premiul de excelenţă Generaţia Altfel a revenit prim-ministrului Florin Cîţu, în cadrul Galei Premiilor TNL "Mircea Ionescu Quintus".

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi-a cerut scuze că nu a venit la eveniment în smoking, arătând că în acest zile vizitează numeroase filiale, în contextul alegerilor interne.

 

"Îmi cer scuze că nu sunt în smoking şi cu papion, dar sunt după două zile în care am fost la Conferinţa judeţeană Teleorman, la Conferinţa judeţeană Olt, la Conferinţa judeţeană Vâlcea şi la Conferinţa judeţeană Dolj. Şi dimineaţă la ora 3,00 voi pleca spre Conferinţa judeţeană Bistriţa. Nu ştiu dacă ajung la Conferinţa judeţeană Mehedinţi şi cu siguranţă voi ajunge la Conferinţa judeţeană Gorj – ca să ştie domnul preşedinte Dan Vîlceanu că voi fi şi acolo", a spus Orban.

 

El s-a declarat onorat de premiu şi a arătat că a susţinut în mod sistematic promovarea liberalilor din organizaţia de tineret: la nivel de secretari de stat, preşedinţi de agenţii, vicepreşedinţi de agenţii. Orban a adăugat că a făcut acest lucru deoarece în cadrul TNL există mulţi oameni de valoare şi a dorit să le ofere ocazia de a căpăta experienţă administrativă.

 

"Va veni vremea să preluaţi frâiele PNL. Fiţi convinşi de acest lucru şi fiţi convinşi că printre voi se găsesc şi viitorul preşedinte al PNL, şi viitorul prim-ministru al PNL, şi viitori prim-vicepreşedinţi ai PNL, şi viitorii primari, preşedinţi de CJ, prefecţi, miniştri şi toate funcţiile înalte pe care le poate deţine fiecare reprezentant PNL. Fiţi pregătiţi pentru acel moment, învăţaţi permanent, căutaţi să fiţi din ce în ce mai buni, căutaţi să vă creşteţi abilităţile, căutaţi să înţelegeţi foarte bine domeniile de activitate în care vreţi să vă perfecţionaţi, să înţelegeţi mecanismul de luare a deciziilor", a spus el.

 

Orban a precizat că va candida pentru un nou mandat de preşedinte al PNL şi că va avea aceleaşi relaţii cu TNL, promovându-i pe tinerii de valoare.

 

Premierul Florin Cîţu a urcat pe scenă în acordurile piesei "Warriors Of The World" a formaţiei Manowar.

 

"Interesantă alegere! Manowar…", a spus acesta.

 

Cîţu a felicitat TNL pentru activitatea desfăşurată, apreciind că este "cea mai puternică organizaţie de tineret" din România.

 

"Aţi reuşit ceea ce noi încă, la seniori, nu am reuşit, dar vom face după 25 septembrie. Deci, aţi luat-o înaintea seniorilor. Ceea ce înseamnă că tineretul este prezentul şi nu doar viitorul", a subliniat el.

 

Alte premii acordate în cadrul galei au fost:
* cea mai activă filială: TNL Arad;
* cea mai activă filială în acţiuni în mediul rural, respectiv în mediul urban: TNL Galaţi;
* cel mai important eveniment local: TNL Vâlcea, pentru organizarea Şcolii Politice I. G. Duca;
* cel mai activ tânăr în administraţia locală: primarul comunei Floreşti, Bogdan Pivariu;
* cel mai important eveniment de caritate: TNL Urlaţi;
* cel mai activ tânăr liberal: Octavian Oprea, preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României;
* cea mai activă filială în mediul online: TNL Galaţi;
* Premiul Mircea Ionescu Quintus pentru formarea de noi lideri politici: TNL Timiş, organizaţia care în ultimii patru ani a dat 115 aleşi locali şi centrali;
* cea mai activă filială în evenimente locale: TNL Cluj;
* Premiul TNL pentru reprezentarea internaţională: Adrian Dupu, secretar de stat al Departamentului pentru Relaţia cu R. Moldova;
* Premiul TNL Rising Star, pentru cel mai reprezentativ tânăr în administraţia locală: Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei;
* Premiul special pentru campania de informare privind de vaccinarea în mediul rural: Alex Macovei, Codrin Lupu şi Bogdan Pater
* Premiul pentru cel mai rezilient partener al TNL: Hans Martin Sieg, director al Fundaţiei Konrad Adenauer România. AGERPRES/(A – autor: Irinela Vişan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Andreea Preda)

 

Foto: (c)  SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

 

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

 

 

Citeşte şi:

 

* Orban: O evaluare a activităţii premierului ar fi privită din perspectiva competiţiei interne PNL

 

* Orban: Alexandru Nazare şi-a făcut datoria ca ministru al Finanţelor, sunt foarte mulţumit de activitatea lui

 

* Orban: Să înceteze orice fel de utilizare a pârghiilor de putere guvernamentale pentru a reprima colegi care mă susţin

 

* Orban: Un PNDL 3 e o necesitate şi o obligaţie pentru Guvernul PNL

 

* Orban: Şi eu m-am înscris în PNL în 1990, dar eu am rămas membru 30 de ani

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie