VeteRUN – crosul dedicat veteranilor de război – va avea loc pe 5 mai în Bucureşti

Ministerul Apărării Naţionale a dat startul înscrierilor online pentru a patra ediţie a Crosului dedicat veteranilor de război – VeteRUN, care se va desfăşura pe 5 mai, de la ora 9,00, în Bucureşti, pe traseul Piaţa Presei Libere, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle şi retur.

"Crosul, organizat cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, este o mişcare populară prin care cetăţenii, alături de militari ai Armatei României, îşi pot arăta respectul şi preţuirea pentru veteranii de război care au participat la cel de-al Doilea Război Mondial. Evenimentul face parte din cadrul manifestărilor organizate de Ministerul Apărării Naţionale cu ocazia sărbătoririi Zilei Veteranilor de război – 29 aprilie", informează un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN) transmis, luni, AGERPRES.

La întrecerea sportivă pot lua parte, alături de militarii care au participat la misiuni în Afganistan, Irak şi Balcanii de Vest, copii, tineri şi adulţi civili care doresc să-i onoreze, prin această participare, pe veteranii de război.

Doritorii se pot înscrie la cros şi în dimineaţa zilei de 5 mai, între orele 8,00 şi 9,00, în zona de start, la intrarea în Parcul Herăstrău dinspre Pavilionul H.

Detalii privind regulamentul competiţiei, modalitatea de înscriere, traseul, premiile acordate, precum şi programul complet al evenimentului pot fi obţinute accesând site-ul veterun.armataromaniei.ro. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie