Turcan: La 15 ani de la aderarea la NATO, România merită cu siguranţă mai mult decât o guvernare PSD-ALDE

România merită cu siguranţă mai mult decât o guvernare PSD-ALDE, la 15 ani de la aderarea la NATO, a afirmat marţi liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan.

"La 15 ani de la aderarea la NATO, România merită cu siguranţă mai mult decât o guvernare PSD-ALDE. Am marcat astăzi, în plenul Parlamentului, 15 ani de la momentul aderării României la NATO. Nici un alt moment nu este mai potrivit pentru a ne întreba, noi toţi, cetăţenii acestei ţări, în ce măsură principiile euroatlantice sunt şi vor fi respectate de către cei care ne guvernează acum ţara", a scris Turcan pe Facebook.

Potrivit acesteia, statutul de membru NATO şi UE obligă România să fie o democraţie stabilă, cu o economie solidă şi cu proiecte de dezvoltare în sectoarele cheie: infrastructură, educaţie, sănătate.

"Or, guvernarea actuală a aruncat în aer, cu OUG-uri date peste noapte, justiţia, economia şi priorităţile reale ale ţării. Puţine guvernări reuşesc o asemenea tristă performanţă. După cum recunoaşte chiar principalul partid de guvernare într-un slogan electoral actual, România merită mai mult! Mai mult decât îi poate oferi o guvernare coruptă şi iresponsabilă, aşa cum e cea de acum!", a adăugat Raluca Turcan. AGERPRES/(AS-autor: Cătălina Matei, editor: Mihai Simionescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie