Tulcea: Misiunea de căutare a celor două fete înecate în Dunăre a fost încheiată

Scafandrii tulceni şi constănţeni ai Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Dobrogea au găsit, joi după-amiază, şi corpul celei de-a doua fete înecată luni, în Dunăre, în apropiere de Portul Isaccea, în judeţul Tulcea.

Autorităţile tulcene au anunţat că minora, în vârstă de 11 ani, a fost găsită în aceeaşi zonă în care a fost descoperită şi sora ei, în vârstă de 12 ani.

Cele două fete se aflau, luni după-amiază, pe malul Dunării, atunci când cea mai mică a dispărut în fluviu, iar cea mare a încercat să o aducă la mal.

Lucrătorii ISU Delta din judeţul Tulcea au început căutarea celor două minore în aceeaşi zi, iar seara au primit ajutorul scafandrilor din judeţul Brăila. Ulterior, scafandrii brăileni s-au retras din misiune şi au fost înlocuiţi de colegii lor din judeţul Constanţa.

Trupul fetei în vârstă de 12 ani a fost găsit joi dimineaţa, pe Dunăre, la aproximativ 50 de metri depărtare de mal şi circa 400 de metri în aval de locul dispariţiei. AGERPRES / (AS – autor: Luisiana Bîgea, editor: Marius Frăţilă)

 

Citiţi şi:

 

 

Tulcea: Corpul uneia din fetele înecate în Dunăre, la Isaccea, a fost adus la mal

 

Tulcea: Scafandrii au reluat căutarea în Dunăre a celor două fete dispărute din Isaccea

 

Tulcea: Scafandri brăileni în sprijinul celor tulceni, în cazul celor două fete posibil înecate în Dunăre

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie