Ţigarete de contrabandă, cu timbre fiscale din Ucraina, confiscate noaptea trecută

Echipele mobile din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor (DGV) au confiscat, noaptea trecută, din depozitele aparţinând unor societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de curierat rapid 330.000 de bucăţi ţigarete de contrabandă de diferite mărci.

"În noaptea de 19 spre 20 martie 2019, echipele mobile din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor, aparat central, în baza analizei de risc proprii, în cadrul activităţilor specifice, au iniţiat o acţiune de verificare a depozitelor aparţinând unor societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de curierat rapid, în vederea depistării eventualelor transmiteri poştale conţinând produse din tutun. Cu această ocazie, câinele de serviciu, Zonga, a făcut marcaj la un grupaj de colete. Ulterior, s-a trecut la deschiderea şi verificarea acestora, identificându-se un număr de 330.000 bucăţi ţigarete, diverse mărci, cu timbre fiscale din Ucraina", se arată într-un comunicat de presă al DGV, transmis miercuri AGERPRES.

Ţigaretele au fost reţinute de către vameşi, iar faptele constatate vor fi sancţionate conform dispoziţiilor legale referitoare la aprobarea Regulamentului de aplicare a Codului Vamal al României. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Badea, editor: Mariana Nica, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie