ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE – 6 MARTIE

* Cei doi cetăţeni olandezi care au fost prinşi luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, având ascunse într-un autoturism 167 de pachete care conţineau 84 kilograme de heroină, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, informează un comunicat al ITPF Sighetu Marmaţiei, remis, miercuri, AGERPRES.

* Starea băieţelului de 2 ani dintr-un sat de lângă Aiud care a căzut marţi într-o fântână, de unde a fost scos în stop cardio-respirator, precum şi în stare de hipotermie, este în continuare gravă, el fiind sedat şi intubat, potrivit medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, unde a fost internat.

* Ancheta Direcţiei Generale Anticorupţie de la secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, de unde au fost reţinuţi patru medici, ar putea fi extinsă şi la alte secţii ale spitalului, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii sanitare, doctorul Codruţ Munteanu.

* Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, ascunşi în interiorul unui automarfar condus de un cetăţean turc, 34 de cetăţeni străini care încercau să iasă ilegal din ţară, ei fiind solicitanţi de azil în România.

* Poliţiştii oraşului Ovidiu fac cercetări după ce o adolescentă de 13 ani, elevă a unei şcoli din localitate, a ajuns la spital, fiind bătută pe stradă de o colegă, pe fondul unui conflict spontan, imagini cu respectiva agresiune apărând pe o reţea online de socializare.

* Compania de Transport Public (CTP) Arad se confruntă cu distrugeri tot mai mari în tramvaie şi autobuze, pagubele ajungând la 100.000 de euro într-un an, iar pentru a repara cele aproximativ 100 de scaune vandalizate de călători în fiecare lună, a fost înfiinţată o secţie specială de tapiţerie.

* Două bastimente româneşti din structura flotei maritime participă, săptămâna aceasta, la manevre pe mare, în compania a două nave militare turceşti, în cadrul aplicaţiei Mavi Vatan19, cel mai mare exerciţiu întrunit, organizat de către Forţele Navale Turce în Marea Neagră, Marmara, Mediterană şi Egee, informează Statului Major al Forţelor Navale (SMFN) într-un comunicat de presă. AGERPRES/(AS – autor: Oana Popescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie