ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE – 15 MARTIE

* Fostul procuror-şef al DNA Timişoara, Tamaş Schiffbeck, a murit vineri dimineaţa, după ce a căzut de la etajul VI al clădirii instituţiei unde lucra, varianta sinuciderii fiind luată în calcul de anchetatori.

* O femeie şi copilul ei de aproximativ 2 ani au fost grav răniţi, vineri dimineaţa, într-un accident petrecut la ieşirea din localitatea Rupea spre Sighişoara, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov. Ulterior, după au ridicat autoturismul răsturnat într-un pârâu, pompierii au descoperit şi o fetiţă de 7 ani, decedată, ea fiind copilul cel mare al cuplului care se afla în maşina implicată în accident.

* O fetiţă de aproximativ 7 ani a decedat în accidentul petrecut vineri dimineaţa, pe DN 13, la ieşirea din Rupea spre Sighişoara, ea fiind descoperită de pompierii braşoveni după ce au ridicat autoturismul răsturnat într-un pârâu.

* Judeţul Cluj se află, în prezent, în situaţia de a funcţiona cu doi subprefecţi, în urma unei decizii a Tribunalului Cluj.

* Cei doi elevi din Arad care, în luna februarie, au fost transportaţi la spital după ce ar fi fumat substanţe interzise, au fost sancţionaţi prin scăderea mediei la purtare şi pierderea burselor şcolare, cazul lor fiind preluat de către procurorii DIICOT.

* Şefa secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile într-un dosar de corupţie instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, medicul având şi interdicţia de a-şi mai exercita funcţia de şef de secţie şi profesia în cadrul spitalului. AGERPRES / (AS – editor: Irina Poenaru, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie