‘Sibiul de Odinioară’ – singurul festival local cu muzică retro şi disco (2-5 septembrie)

Singurul festival local cu muzică retro şi disco, "Sibiul de Odinioară", va începe joi, în Parcul Tineretului, unde, timp de patru zile vor avea loc concerte, la care gurmanzii vor putea încerca diverse feluri de mâncare servite din camioane special amenajate, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

 

"Ediţia din acest an este dedicată în premieră celor care iubesc muzica retro şi în special hiturile anilor '80-'90. Joi, 2 septembrie, ne distrăm la 'retro party' cu unul din cei mai cunoscuţi DJ din Sibiu. Radu Mereş va fi la pupitru pe o scenă care ne aduce aminte de armonia muzicală de acum mai bine de 30 de ani. Pe 3 septembrie sunteţi invitaţi să fredonaţi piesele uneia din cele mai celebre trupe a anilor '90 în România. Este vorba despre N&D, iar din recitalul lui Nick&co nu vor lipsi piesele 'Vino la mine' sau 'Nu vreau să te pierd'. Tot pe 3 septembrie, Geo da Silva ne va readuce aminte de cum ne distram în discotecile de pe Litoral la începutul anilor '90", se arată în comunicatul organizatorilor.

 

Vali Bărbulescu va fi prezent sâmbătă, la "Sibiul de Odinioară", iar duminică vor mixa la festival Marusha N, Mirror djs, DJ Nedelcu şi DJ Maverick.

Intrarea la eveniment este liberă. Accesul în arealul scenei amenajată pentru concerte se va face în conformitate cu respectarea normelor în vigoare. AGERPRES / (AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

 

Sursa foto: Asociaţia Sibiul de Odinioară

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie