Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău: Am aflat de la organizaţia Neamţ că Răzvan Cuc s-a transferat

Preşedintele Organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a aflat de la Organizaţia judeţeană a PSD Neamţ că deputatul Răzvan Cuc s-a transferat la această structură şi că nu l-a susţinut pentru funcţia de ministru al transporturilor pentru că nu a vrut să "rişte" a doua oară.

"Ministerul Transporturilor este un minister extrem de important, în care avem foarte multe promisiuni rămase în urmă şi am spus că trebuie un om cu experienţă acolo, un om care a lucrat, care a dat salarii, care ştie ce înseamnă investiţiile şi omul ăsta era senatorul PSD de Giurgiu Cristian Marciu, asta a fost propunerea mea. Dacă partidul l-a preferat pe Răzvan Cuc, mă supun majorităţii. Eu am spus foarte simplu că nu îmi asum ca ministru pe Răzvan Cuc pentru că, până la urmă, organizaţia îşi asumă propunerea asta şi dacă a fost o dată şi nu a avut rezultate, a fost o dezamăgire, a doua oară nu risc. Să-şi asume Neamţ, dar eu nu am vrut să-mi asum o asemenea propunere', a afirmat Niculae Bădălău.

El a adăugat că a aflat de transferul parlamentarului de Giurgiu Răzvan Cuc de la Organizaţia judeţeană a PSD Neamţ.

"În cadrul partidului există o procedură de transfer, eu am aflat de la Neamţ că s-a transferat acolo", a completat Bădălău.

Senatorul a mai spus că, indiferent de opţiunea lui, consideră că preşedintele României ar trebui să accepte aceste noi propuneri la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul Dezvoltării şi "să se termine odată această telenovelă".

În ultimele două săptămâni PSD Giurgiu a pierdut doi parlamentari, după ce deputatul Andrei Alexandru a anunţat că a părăsit grupul parlamentar al social-democraţilor iar Răzvan Cuc s-a transferat în organizaţia Neamţ.

"E într-adevăr o pierdere numerică, dar atât", a încheiat Niculae Bădălău.

La alegerile din 2016, Organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu a câştigat cinci din cele şase posturi de parlamentari pentru judeţ, doi senatori, Niculae Bădălău şi Cristian Marciu, şi trei deputaţi, Elena Dinu, Andrei Alexandru şi Răzvan Cuc. AGERPRES/(A-Camelia Bigan, editor: Antonia Niţă, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie