Orban: Moţiunea de cenzură nu va avea niciun vot din partea parlamentarilor coaliţiei

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva Guvernului Cîţu nu va avea niciun vot din partea parlamentarilor coaliţiei, susţinând că este "exclus" ca oricare dintre colegii care îl susţin în competiţia pentru şefia partidului să se pronunţe în favoarea demersului social-democraţilor.

"Exclus. Oricine îmi cunoaşte cariera ştie foarte clar că eu niciodată nu am făcut nicio înţelegere cu PSD şi nu voi face atât timp cât voi fi în viaţa publică. (…) E exclus. Asta este o bazaconie. De altfel, noi am şi luat o decizie la nivelul coaliţiei. Moţiunea nu va avea niciun vot din partea parlamentarilor coaliţiei", a afirmat Orban, într-o declaraţie acordată presei la Clubul Diplomatic, unde a participat la un eveniment.

El a adăugat că a considerat întotdeauna PSD ca fiind "urmaşul Partidului Comunist" şi un partid "nociv" pentru România.

"Am considerat întotdeauna PSD şi, de fapt, nu numai PSD, FSN, FDSN, PDSR, cum s-au numit, avatarurile Partidului Comunist le-am considerat nocive pentru România şi am luptat întotdeauna împotriva proiectului de înapoiere, de sărăcie şi de subdezvoltare pe care l-a susţinut întotdeauna indiferent cum s-a numit urmaşul Partidului Comunist", a spus Ludovic Orban. AGERPRES/(A – autor: Daniel Popescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu) 

 

Citiţi şi:

 

Moţiune de cenzură: Guvernarea PNL-USR-UDMR conduce economia României spre prăpastie cu o viteză uluitoare

 

Ciolacu: Am finalizat textul moţiunii de cenzură; va fi depus la Parlament săptămâna viitoare 

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie