Oprişan: Dacă un ministru nu este susţinut de organizaţia din care provine înseamnă că este o imensă problemă

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat marţi, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, că pentru o persoană propusă ca ministru lipsa susţinerii organizaţiei din care provine reprezintă "o imensă problemă".

Întrebat cum comentează faptul că Răzvan Cuc nu este susţinut de organizaţia din care face parte pentru funcţia de ministru al Transporturilor, Oprişan a răspuns: "Dacă un ministru nu este susţinut de organizaţia din care provine înseamnă că este o imensă problemă".

În ce priveşte informaţiile potrivit cărora Daniel Suciu ar urma să fie propus pentru Ministerul Dezvoltării, iar Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor, preşedintele CJ Vrancea a spus că nu comentează decât după ce numele vor fi stabilite în CExN.

De asemenea, întrebat dacă şi-ar dori un portofoliu de ministru, Marian Oprişan a susţinut că vrea să onoreze jurământul depus faţă de cetăţenii judeţului Vrancea, dar că ar fi luat în calcul acceptarea unei astfel de funcţii dacă acest lucru s-a fi întâmplat la începutul mandatului.

"Nu îmi doresc, pentru că am jurat faţă de cetăţenii judeţului Vrancea, iar acum vă spun cât se poate de clar: dacă propunerea ar fi venit la începutul mandatului şi aş fi avut posibilitatea să fac lucruri importante cu experienţa mea în România, nu aş fi refuzat atunci. (…) Am jurat faţă de cetăţenii judeţului Vrancea, pe care îi iubesc foarte mult şi cărora le datorez foarte mult şi vreau să îmi termin toate proiectele care sunt benefice pentru viaţa lor", a precizat el.

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat marţi că organizaţia pe care o conduce îl susţine pe senatorul Cristian Marciu pentru funcţia de ministru al Transporturilor, şi nu pe deputatul Răzvan Cuc.

Social-democraţii se reunesc marţi, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, pentru a stabili nominalizările pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale. AGERPRES/(A – autor: Irinela Vişan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie