Marcel Ciolacu: Multă sănătate lui Liviu Dragnea; nu comentez declaraţiile sale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi urează multă sănătate fostului lider al partidului Liviu Dragnea, despre care spune că a trecut printr-o perioadă grea şi "are nevoie de linişte", şi precizează că nu va comenta declaraţiile făcute de acesta la eliberarea din penitenciar.

"Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea şi cu siguranţă acum are nevoie de linişte. Nu voi comenta declaraţiile domniei sale. Este o persoană privată şi are tot dreptul să îşi exprime opinii personale. Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene", a scris Ciolacu, joi, pe Facebook.

Fostul lider al social-democraţilor Liviu Dragnea a declarat joi, după ce a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Rahova, că PSD a devenit un partid "de operetă", condus de oameni "laşi". El a precizat că va intra în politică dacă va mai avea cu cine şi pentru cine, susţinând că PSD este un partid "praf" şi "fără personalitate".

"Eu voi intra în politică dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine şi dacă mai am pentru cine. (…) PSD nu e condus, este în buzunarele SRI. Nu aţi văzut că lor li se dă voie doar să vorbească la Meteo", a spus Dragnea. AGERPRES/(AS – autor: Cătălin Alexandru, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruştei)

 

Citeşte şi:

 

Dîncu: Dragnea are şi el dreptul la opinie; să nu uităm că a lăsat partidul într-o mare criză de imagine

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie