Jandarmeria Capitalei: Pentru organizarea manifestaţiei din Piaţa Victoriei nu au fost respectate condiţiile legale

Pentru organizarea manifestaţiei din Piaţa Victoriei nu au fost respectate condiţiile legale, anunţă Jandarmeria Capitalei.

"Pentru organizarea acestei manifestaţii nu au fost respectate condiţiile legii adunărilor publice în vigoare, aceasta fiind anunţată pe reţelele de socializare, în mediul online şi în mass-media. Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea şi liniştea publică şi va lua toate măsurile pe care le consideră necesare, astfel încât să prevină incidentele care ar putea tulbura ordinea publică pe timpul desfăşurării acestei manifestaţii", se arată într-un comunicat transmis duminică de Jandarmeria Capitalei.

Conform aceleiaşi surse, jandarmii "vor face toate eforturile" pentru ca activitatea instituţiilor publice şi folosirea drumurilor să nu fie afectate, sau cel puţin pentru ca efectul să fie unul limitat.

"Am observat că în spaţiul public au circulat mai multe informaţii şi stiri false cu privire la numărul de jandarmi angrenaţi în această misiune, cu scopul de a crea emoţie şi a creşte gradul de tensiune în rândul celor interesaţi să participe la această manifestaţie. Infirmăm, încă o dată, aceste ştiri! Recomandăm participanţilor să respecte indicaţiile şi recomandările forţelor de ordine aflate în dispozitiv, iar pentru a nu exista nici un fel de evenimente negative modul de manifestare trebuie să rămână unul paşnic şi fără încălcarea normelor legale!", se mai menţionează în comunicat. AGERPRES/(AS – autor: George Onea, editor: Mihai Simionescu, editor online: Daniela Juncu)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie