Ilan Laufer – nominalizat pentru funcţia de şef al Departamentului de Mediu al PSD

Fostul ministru pentru IMM-uri Ilan Laufer a fost nominalizat de conducerea PSD pentru funcţia de şef al Departamentului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat al partidului.

"Nominalizarea mea pentru coordonarea Departamentului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat din cadrul Consiliului Naţional al PSD este, pentru mine, un moment de reală bucurie şi totodată de mare responsabilitate. Mulţumesc domnului preşedinte, Liviu Dragnea, domnului secretar general, Codrin Ştefănescu, domnului preşedinte al PSD Neamţ, Ionel Arsene, colegilor mei din organizaţia PSD Neamţ, care mă susţin şi continuă să mă onoreze cu încrederea lor. Să fac parte dintr-un grup compus din nume sonore, care au probat cu profesionalismul lor determinarea de a acţiona strict în interesul României, reprezintă pentru mine o nouă provocare să depun tot efortul pentru a mă ridica la înălţimea standardelor lor", a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

El a amintit că a avut prilejul să lucreze în Guvern cu o parte dintre colegii săi din Consiliul Naţional al PSD, alături de care a obţinut "rezultate foarte frumoase". "Cu ceilalţi sunt nerăbdător să încep să lucrez. Sunt convins că, împreună, vom face lucruri bune. Doresc să îmi felicit toţi colegii pentru noile responsabilităţi şi îi asigur de tot sprijinul meu", a adăugat Laufer.

Ilan Laufer a deţinut funcţia de ministru pentru Mediul de Afaceri, din vara 2017 până spre finalul lunii ianuarie 2018, când a fost schimbat odată cu retragerea lui Mihai Tudose din postul de prim-ministru. Ulterior, a fost propus pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale, fiind refuzat însă de preşedintele Klaus Iohannis. AGERPRES/(AS – autor: Cătălina Matei, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie