Hunedoara: Primarul PSD al oraşului Simeria va coordona activitatea filialei judeţene Pro România

Primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu, actual membru PSD, va coordona activitatea filialei judeţene Hunedoara a partidului Pro România, până la alegerile pentru Parlamentul European, el menţionând joi că nu-şi va da demisia din rândurile social-democraţilor pentru că şi-ar pierde mandatul de edil.

"Dacă îmi dau demisia din PSD, îmi pierd mandatul de primar. (…) Cred că mi-am câştigat dreptul moral de a face politica pe care o doresc", a declarat Rîşteiu, într-o conferinţă de presă susţinută la Deva.

El a arătat că şi-a propus să contribuie la o nouă construcţie politică şi că nu are în plan să candideze pentru un mandat de parlamentar, preferând să rămână în administraţie.

"Eu nu vreau să ajung pe un post de parlamentar. Nu-mi doresc să fiu preşedintele unui partid în judeţul Hunedoara. Doresc să fiu un contributor al unei construcţii politice în care să fim mândri de cei care ne conduc", a spus Rîşteiu.

În ceea ce priveşte rezultatele propuse pentru alegerile europarlamentare, liderul filialei judeţene Hunedoara a Pro România a menţionat că ţinta propusă în zonă este realizarea unui scor mai bun decât media naţională.

O dată cu Emil Rîşteiu, în rândurile filialei Pro România au mai venit doi foşti consilieri judeţeni, Dacian Ciodaru şi Ioan Hojda, ambii membrii PSD, ei anunţându-şi demisiile din funcţiile în care au fost aleşi. AGERPRES / (AS – autor: Sorin Blada, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie