George Simion (AUR): Marţi nu votăm moţiunea PSD, ci votăm înlăturarea Guvernului Cîţu

Copreşedintele AUR, George Simion, a declarat că parlamentarii partidului nu vor vota moţiunea de cenzură a PSD, dar vor vota pentru înlăturarea Guvernului Cîţu, "care, în numai 6 luni, a făcut multe pagube".

"Nu ar trebui să mizeze social-democraţii pe voturile noastre, pentru că am trimis propunerile noastre privind textul moţiunii şi, în afară de câteva propoziţii, nu au introdus acele paragrafe dorite de noi. Totodată, AUR va vota şi se va alătura oricărui demers pentru a înlătura acest guvern, aşa că noi, mâine, nu votăm moţiunea PSD, ci votăm înlăturarea Guvernului Cîţu, care, în numai 6 luni, a făcut multe pagube pentru antreprenorii români, în special, şi pentru toţi românii din sectorul bugetar şi din privat, în general. Grupurile parlamentare AUR de la Camera Deputaţilor şi de la Senat vor vota pentru ca acest guvern să cadă", a spus Simion, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că PSD şi AUR sunt două entităţi diferite, cu ideologii diferite.

"Noi o să votăm căderea Guvernului Cîţu. (…) Am avut discuţii cu mai mulţi parlamentari şi din cercul guvernamental, şi acum şi la viitoarele moţiuni sperăm să ni se alăture din ce în ce mai mulţi, pentru că Guvernul Cîţu e un guvern nociv pentru români.(…) Sperăm mâine, dacă nu, vom depune şi noi moţiune de cenzură în luna septembrie sau mai devreme, ca parlamentari de la PNL să voteze căderea guvernului", a mai afirmat Simion. AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea) 

 

Citeşte şi:

 

* Anca Dragu: Moţiunea de cenzură, extrem de superficială; nu am absolut niciun fel de emoţii

 

* Barna: Vom vota împotriva moţiunii, nu e niciun fel de echivoc aici

 

* Orban: Pesediştii să nu se mai implice în campania internă a PNL; niciun parlamentar liberal nu va vota moţiunea de cenzură 

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie