Decesul preşedintelui Senatului USAMV/Rector: Nu ştiu vreun motiv care să-l fi împins să facă un astfel de gest

Preşedintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV), Alexandru Şonea, a fost găsit mort în biroul său din incinta universităţii, fiind descoperit de către o femeie de serviciu.

Din primele informaţii există suspiciuni că Alexandru Şonea s-ar fi sinucis.

"Nu ştiu vreun motiv care să-l fi împins să facă un astfel de gest (…) Era un om foarte echilibrat, cu o familie absolut normală. Aşteptăm să vedem ce ne spun anchetatorii (…) Avea un comportament ca oricare altul, ca şi noi, cu mici probleme cu care ne confruntăm în viaţă, dar alte semne, nu (…) Ultima dată ne-am văzut vineri, la şedinţa Consiliului de Administraţie şi de atunci nu am mai discutat. L-a descoperit în biroul dumnealui, în jurul orei 7,00, una dintre femeile de serviciu, care face curat în birouri", a declarat Răzvan Teodorescu, rector al USAMV.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, trupul profesorului urmând a fi dus la INML în vederea efectuării necropsiei.

"În această dimineaţă, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unităţi de învăţământ superior, situată în Sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat. La faţa locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri – Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul", a transmis marţi Poliţia Capitalei. AGERPRES/(AS – autor: Eusebi Manolache, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie