CPN al PSD se reuneşte marţi: pe ordinea de zi – calendarul depunerii moţiunilor şi strategia pentru alegerile parţiale

Consiliul Politic Naţional al PSD se reuneşte marţi, iar principalele subiecte de pe ordinea de zi sunt calendarul pentru depunerea moţiunii de cenzură şi a moţiunii simple împotriva ministrului Cristian Ghinea şi strategia de campanie electorală pentru alegerile locale parţiale care vor avea loc la finalul acestei luni.

Consiliul Politic Naţional al PSD se reuneşte marţi, de la ora 16,00, la sediul central al partidului.

Potrivit unor surse din partid, pe agenda de lucru a acestei şedinţe se află calendarul pentru depunerea moţiunii simple împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, calendarul pentru depunerea moţiunii de cenzură, precum şi elemente de strategie pentru campania de alegeri locale parţiale.

Guvernul a stabilit ca alegerile locale parţiale pentru primari în 36 de localităţi şi pentru consiliul local din comuna Cojasca, judeţul Dâmboviţa, să se desfăşoare în data de 27 iunie. Conform prevederilor hotărârii de Guvern, perioada electorală va începe în data de 23 mai, candidaturile vor putea fi depuse până cel mai târziu la data de 7 iunie 2021, iar campania electorală va începe în data de 12 iunie 2021.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat săptămâna trecută că social-democraţii vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, pentru faptul că, "după cum a recunoscut, a depus Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă fără să citească tot ce conţine el". AGERPRES/(AS – autor: Dana Piciu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie