Cîţu: Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani; să rămânem uniţi

Premierul Florin Cîţu a afirmat, sâmbătă, că la alegerile din PNL este aleasă echipa cu care va fi condusă România în următorii opt ani, subliniind importanţa unităţii în contextul în care urmează "bătălii grele".

"Să nu uităm: aceste alegeri ale noastre sunt pentru a pregăti sau a da României conducerea în viitor. Asta facem acum. Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani. (…) Noi trebuie să fim uniţi. Suntem uniţi, dar trebuie să fim uniţi şi în continuare pentru că urmează bătălii grele în perioada următoare. Să rămâi la guvernare opt ani de zile nu este uşor, dar este un obiectiv ambiţios pe care vreau să ni-l asumăm cu toţii şi nu putem să-l atingem decât dacă suntem împreună ", a spus Cîţu, la conferinţa de alegeri interne din cadrul PNL Mureş.

Acesta a susţinut că unele principii liberale au fost uitate în ultimul an de zile.

"Felicitări pentru ceea ce aţi făcut în ultimele campanii pentru că ştiu că nu e foarte uşor să fii liberal în această zonă, dar în acelaşi timp mai ştiu că va trebui să fie mai uşor pe viitor pentru că liberalismul şi ceea ce noi promovăm nu ar trebui să aibă graniţe şi peste tot în ţară auzim acest lucru: este greu aici, este mai greu decât în altă parte, dar dacă ne-am aduce de fiecare dată aminte de principiile pe care noi le promovăm şi sunt foarte simple şi au fost menţionate câteva aici, dar aş vrea să le menţionez pe celelalte pe care le-am uitat în ultimul an de zile – că proprietatea privată este sfântă, că antreprenorul este un erou. Noi suntem aici pentru a face lucruri pentru români, pentru cetăţeni. Dacă mergem cu acest mesaj de fiecare dată, eu cred că va fi foarte uşor şi acolo unde a fost greu să câştigăm bătălii", a spus premierul.

El le-a transmis liberalilor din Mureş că sunt multe proiecte pe care vor trebui să le implementeze şi a menţionat în acest context centrul de mari arşi de la Târgu Mureş. AGERPRES/(A – autor: Florentina Peia, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie