Ciolacu: PSD va câştiga şi alegerile parţiale din 27 iunie

PSD va câştiga şi alegerile locale parţiale din 27 iunie, a declarat, sâmbătă, la Craiova, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, care a susţinut că, după acest scrutin, se va reconfirma că la Palatul Victoria se află "o coaliţie a perdanţilor".

"Azi e prima zi de campanie (pentru alegerile locale parţiale din 27 iunie). Cele mai multe localităţi la aceste alegeri parţiale sunt în Dolj, respectiv cinci localităţi. Categoric PSD a venit cu cea mai bună garnitură, cu oamenii cei mai gospodari din aceste localităţi, care se ridică la nivelul aşteptărilor cetăţenilor din localităţile respective. Aştept ziua de 27 iunie când se va reconfirma faptul că la Palatul Victoria se află o coaliţie a perdanţilor, nişte oameni nelegitimi care au ocupat Palatul Victoria doar pentru că aşa şi-a dorit domnul preşedinte Iohannis. Veţi vedea că PSD va câştiga şi aceste alegeri", a afirmat Ciolacu, la o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Dolj.

El a precizat că social-democraţii vor face campanie door-to-door, pentru a nu fi acuzaţi că răspândesc virusul SARS-CoV-2. "Azi, voi pleca împreună cu toată echipa în localităţile din Dolj unde au loc alegeri locale. Vom face campanie door-to-door, să nu fim acuzaţi că răspândim noi virusul, un pariu pierdut de domnul Cîţu legat de vaccinare. Nimeni nu mai vorbeşte despre vaccinare, despre promisiunea ca, în septembrie, 10,4 milioane de români să fie vaccinaţi. Noi rămânem consecvenţi, eu le recomand românilor să se vaccineze, dar incapacitatea lor organizatorică… Lumea nu îi mai crede, nu mai au încredere în ei", a susţinut liderul PSD.

Marcel Ciolacu a precizat că va continua să critice Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). "Deoarece nu au vrut un dialog cu administraţiile locale performante, s-a ajuns ca să fim iarăşi ruşinea Europei. Eu o să continui să critic acest Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Chiar vorbeam cu domnul senator Prioteasa, cât de mult ar fi însemnat pentru Dolj să fi prins acele sume pentru irigaţii cum au prins de altfel Polonia, Bulgaria, Ungaria. Am plecat la negocieri la Bruxelles cu Comisia cu o solicitare de 7 miliarde euro, au ajuns domnii Ghinea şi Oros la 3,8 miliarde euro şi s-au întors zero euro pentru agricultura românească", a spus Ciolacu.

Candidaţii PSD pentru alegerile locale parţiale sunt: Mihai Safta, 32 de ani, antreprenor, candidatul PSD pentru Primăria Sadova; Marin Gheorghe, economist, fost director de bancă, pentru Primăria Filiaşi; Cristi Nuţă, inginer, consilier local, pentru Primăria Terpeziţa; Mărgărit Gheorghe, viceprimar, pentru Primăria Catane; Florian Cârciu, viceprimar, pentru Primăria Ostroveni. AGERPRES/(A – autor: Maria Mitrică, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie