Braşov: Tarife reduse pentru transportul pe cablu în Poiana Braşov

Iubitorii sporturilor de iarnă plătesc, începând de luni, tarife reduse pentru transportul pe cablu în Poiana Braşov, însă acestea se vor aplica în weekend abia de săptămâna următoare, a anunţat, marţi, municipalitatea din Braşov.

Potrivit biroului de presă al Primăriei Braşov, pentru telegondolă şi telecabina Capra Neagră se vor utiliza 5 puncte în loc de 6, pentru telecabina Kanzel 4 puncte în loc de 5, pentru telescaunul Ruia 3 puncte în loc de 4, iar pentru telescaunul Lupului 2 puncte în loc de 3.

Cartele pentru urcare/coborâre pentru transportul pe cablu costă, în funcţie de numărul de puncte, de la 45 de lei pentru adulţi şi 25 de lei pentru copii o cartelă cu 10 puncte şi până la 570 de lei, respectiv 300 de lei, una cu 240 de puncte.

Sursa citată a precizat că aceste reduceri se vor aplica în weekend începând din 11 martie.

Totodată, conform sursei citate, pârtiile sunt în stare perfectă de funcţionare, stratul de zăpadă este de 130 de centimetri în partea superioară a masivului Postăvarul şi 110 centimetri în partea inferioară.

Partea inferioară a pârtiei Subteleferic este închisă până în 7 martie, aici desfăşurându-se competiţia internaţională de schi FIS Cup Open. Totodată, în partea superioară a pârtiei Lupului se desfăşoară marţi şi miercuri, între orele 10,00 -14,00, Campionatul naţional universitar de schi. AGERPRES/(AS-autor: Diana Dumitru, editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie