Braşov: Agresorul de la mitingul PSD din Piaţa Sfatului, identificat de poliţişti; acesta, dar şi victima-doi septuagenari

Poliţiştii braşoveni au identificat cea de-a doua persoană implicată în incidentul care a avut loc duminică, după mitingul de susţinere a PSD, din Piaţa Sfatului, fiind vorba de un septuagenar din municipiul Braşov.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Alina Ivan, lucrătorii secţiei 1 Poliţie l-au identificat pe agresorul din incidentul de duminică, acesta fiind un bărbat de 75 de ani, din Braşov, care, în prezent, este cercetat într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov, victima este, de asemenea, un septuagenar, un bărbat de 76 de ani, din localitatea Fundata. Acesta nu a depus plângere penală.

Un incident în care au fost implicaţi doi bărbaţi a avut loc la finalul mitingului electoral organizat de filiala PSD Braşov, la care au participat câteva zeci de oameni, fiind invitaţi mai mulţi miniştri şi alţi lideri social-democraţi.

"La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11,20, doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolată de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest. După ce s-au asigurat că nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis să plece", a precizat Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, într-un comunicat remis duminică. AGERPRES/(AS – autor: Diana Dumitru, editor: Nona Jalbă, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie