Barna îi îndeamnă pe cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în România să meargă la vot

Vicepremierul Dan Barna i-a îndemnat duminică pe cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în România să meargă la vot pentru alegerea viitorului Parlament de la Chişinău şi a afirmat că Moldova are nevoie de o majoritate parlamentară şi de un guvern capabile să aplice hotărât reformele necesare pentru continuarea drumului ţării către prosperitate şi Europa.

"Îi îndemn pe cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în România să meargă astăzi la vot pentru alegerea viitorului Parlament de la Chişinău. Moldova are nevoie de o majoritate parlamentară şi de un guvern capabile să aplice hotărât reformele necesare pentru continuarea drumului ţării către prosperitate şi Europa", a scris Dan Barna, pe Facebook.

El a adăugat că USR PLUS a fost şi rămâne susţinător al înscrierii Republicii Moldova pe o direcţie ferm pro-occidentală, "dar primul şi ultimul cuvânt în această privinţă îl au cei care votează". AGERPRES/(AS – autor: Dana Piciu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

 

Citeşte şi:

 

LIVE UPDATE Alegeri în Republica Moldova: 3,2 milioane de cetăţeni cu drept de vot, aşteptaţi la urne pentru alegerea noului Parlament

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie