Bărbat din Capitală, reţinut de poliţişti pentru mai multe infracţiuni de viol şi tâlhărie calificată

Un bărbat din Capitală, în vârstă de 61 ani, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de viol şi tâlhărie calificată, a fost reţinut sâmbătă de poliţişti, după ce a fost prins în flagrant în timp ce obliga victima să întreţină raporturi sexuale, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2018.

Potrivit DGPMB, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată de către o tânără de 34 de ani cu privire la faptul că vineri seara, după ce a ieşit de la metrou, a fost acostată de un bărbat, care sub ameninţare cu un obiect tăietor-înţepător a condus-o într-o baracă de pe un teren viran, unde a fost agresată fizic şi obligată să întreţină raporturi sexuale cu acesta.

În urma investigaţiilor efectuate, în noaptea de vineri spre sâmbătă bărbatul a fost prins în flagrant de către poliţişti ai Sectorului 1, în timp ce agresa fizic o altă victimă, în vârstă de 27 de ani, obligând-o să întreţină raporturi sexuale, într-o clădire dezafectată, de pe un alt teren viran, tot din sectorul 1. De asemenea, bărbatul ar fi deposedat victima de suma de 500 de euro, bani ce au fost găsiţi asupra sa în momentul depistării.

Suspectul a fost condus la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Sectorului 1 Poliţie, pe numele acestuia fiind deschis dosar penal pentru două infracţiuni de viol şi tâlhărie calificată. Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. AGERPRES/(AS, editor: Karina Olteanu, editor online: Daniela Juncu)

Sursa: Agerpres

Publicat pe Categorii Fără categorie