Ce este leasingul operațional pe termen lung de tip „full service”?

Ce este leasingul operațional pe termen lung de tip „full service”?

Cele mai bune soluții de mobilitate pentru afacerea dumneavoastră încep cu un prag minim de valoare adăugată afacerii dumneavoastră și continuă cu sporirea profitului, eliminarea bătăilor de cap și se finalizează cu mobilitatea personalizată. Prin valoarea adăugată afacerii dumneavoastră se subînțelege beneficierea a celei mai bune oferte pentru business-ul dumneavoastră și conduceți o mașină nouă, dar fără teama deprecierii bunului din propriile mâini. 

În vederea sporirii profitului deja avem idee de ce am avea nevoie: de optimizarea fluxului financiar printr-o rată fixă, o rată lunară. Astfel, vei putea mult mai ușor să anticipezi bugetul necesar. Iar asta ne conduce clar și precis la subiectul eliminării bătăilor de cap. Cum?

Toate serviciile sunt incluse în pachet, asta ca dumneavoastră să vă puteți concentra pe lucrurile care sunt importante cu adevărat. Dacă până aici cele 3 puncte au fost atinse, ne-a mai rămas doar mobilitatea personalizată după bunul plac. Alege-ți mașina dorită, personalizează-ți serviciile în funcție de nevoile dumneavoastră și puteți plasa comanda pe site.

Soluții complete de leasing concepute pentru business-ul dumneavoastră

Cu pachetul complet Arval veți obține orice fel de autoturism sau autoutilitară nou-nouță pentru cât timp doriți – de obicei pe o durată cuprinsă între 2 și 5 ani. Toate serviciile sunt incluse și cuantificate sub forma unei singure rate fixe lunare. La final de contract returnați mașina fără alte costuri ascunse pe care le-ai putea întâlni pe neprevăzute, o situație neplăcută cu care probabil ne-am confruntat cu toții. 

Selectarea ofertei pe site aici este simplă: poți vedea recomandările echipei Arval sau îți poți creea propria ofertă în funcție de bugetul disponibil și rata lunară care ți se pare mai avantajoasă, mașina dorită sau kilometri rulați. Și apropo de mașina dorită… ai o flotă impresionantă prezentă cu o multitudine de branduri prezente, brand-uri precum BMW, Ford, Renault, Nissan, Audi, Toyota, Opel, Volkswagen și lista poate continua.

  • Construiește-ți un buget inteligent și optimizat

Arval elimină imprevizibilitatea cumpărării, întreținerii și vânzării de mașini sau autoutilitare. Plățile dumneavoastră sunt fixe, și, de obicei, chiar și mai mici decât dacă ați plăti separat fiecare serviciu.

Amplitudinea și relația echipei Arval.com cu producătorii  de automobile asigură obținerea unui cost mult mai bun decât orice proprietar individual. Vă transferăm această economie și vă adăugăm un pachet cuprinzător de servicii, totul pentru optimizarea afacerii dumneavoastră.

  • Cea mai bună valoare adăugată

În calitate de proprietar al unei afaceri, nu îți dorești ca riscul deprecierii să afecteze economia companiei. După ce am calculat costul lunar al  vehiculului, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea resurselor pentru achiziție, întreținere sau vânzare. Echipa Arval grupează aceste costuri operaționale într-o singură plată lunară fixă.

La un leasing operațional avem toate serviciile incluse, ne este oferită predictibilitatea costurilor, câștigăm timp prețios și managementul facturilor se face prin această rată lunară fixă de care am vorbit deja. La achiziția unei mașini este exact opusul. Nu avem servicii incluse, nu putem estima costurile prea ușor, timpul nu ne este favorabil, dar cel mai important… avem prezente acele taxe variabile care ne dau bătăi de cap.

Cum poți maximiza creșterea profitului companiei?

  • Reduceți riscurile – Arval vă ajută să bugetați vehiculele de care aveți nevoie. Evitați atât costurile inițiale, cât și cele de mentenanță și servisare. De asemenea, nu mai este nevoie să vă faceți griji referitor la costurile de revânzare. Mai mult, echipa Arval vă garantează mobilitatea pe toată durata contractului.
  • Termen lung sau termen mediu? – Conceput pentru proiecte temporare sau vârfuri de sezon, soluția Arval de leasing operațional pe termen mediu (între 1 și 24 de luni) vă permite să alegeți durata contractuală adecvată nevoilor dumneavoastră.
  • Susținerea activă a creșterii profitului companiei dumneavoastră – Ca de final, te informăm că Arval oferă mai multe avantaje decât cele pe care le puteți obține într-un showroom auto sau la o firmă locală de închiriere. Costurile aferente flotei dumneavoastră devin mai ușoare și transparente, ceea ce vă permite să vă concentrați pe lucrurile importante – managementul companiei dumneavoastră.

Așadar, dacă activați într-o companie care are nevoie de transport, sau poate chiar conduceți un astfel de business, atunci trebuie să luați în calcul și varianta de a beneficia de o flotă de mașini prin leasing operațional.

Arval este lider pe piața de la noi din țară, și nu numai, în ceea ce înseamnă leasingul operațional, iar serviciile lor vă pot fi de folos indiferent de dimensiunea businessului pe care-l conduceți.