Cum alegi cea mai rezistenta tabla pentru acoperis?

Cum alegi cea mai rezistenta tabla pentru acoperis?

Rezistenta pe care ti-o poate oferi fiecare material de constructie in parte difera in functie de calitatea si corectitudinea cu care sunt montate. In cazul solutiilor pentru acoperis, este foarte important ca tipul de tigla pe care-l folosesti sa corespunda nevoilor constructiei respective, dar si fenomenelor meteo care sunt des intalnite in zona constructiei.

Ai ajuns in punctul in care trebuie sa-ti alegi tabla pentru acoperis si ai nevoie de cea mai buna pentru casa ta. Trebuie sa iei in calcul mai multi factori ce vor fi decisivi in alegerea tablei perfecte pentru acoperisul caminului tau.

Vom incerca in acest articol sa-ti oferim cat mai multe informatii despre tipurile de invelitori disponibile in oferta Bilka, dar si despre cum poti face cea mai eficienta alegere pentru constructia ta.

Bilka – liderul pietei de acoperisuri

Daca inca nu te-ai hotarat in legatura cu tabla ce urmeaza sa-ti alcatuiasca acoperisul, Bilka iti poate oferi o gama larga de table metalice de inalta calitate si potrivite pentru orice fel de dorinta si nevoie pe care o ai.

Fiind liderul pietei de acoperisuri, Bilka este o companie specializata in productia de sisteme complete de acoperisuri, tigla metalica, sistem pluvial si accesorii aferente pentru acoperisul dorit de tine.

In 14 ani de activitate, ei au dus la bun sfarsit peste 425.000 de case pe care le-au invelit cu produsele lor. Ceea ce este si mai palpitant si scoate in evidenta calitatea produselor dar si a serviciilor Bilka este ca 1 din 4 acoperisuri din tara este realizat de catre marca lor.

Au peste 300 de variante de acoperisuri, suficiente pentru a te decide care dintre ele se potriveste cel mai bine viziunii tale, dar si a nevoilor si cerintelor legate de siguranta ta si a celor dragi tie. Garantia poate ajunge pana la 30 de ani, iar consultanta oferita de ei este gratuita si transportul asigurat.

Tipuri de tabla metalica oferite de compania Bilka

In oferta celei mai cunoscute si mari companii care ofera solutii de acoperisuri din Romania se pot gasi mai multe tipuri de invelitori care sunt disponibile pentru toate tipurile de constructii.

  • Tigla metalica Romanic este o tigla de o grosime cuprinsa intre 0,50 si 0,60 mm, zincata si profilata din otel. Desigur, este acoperita de catre un strat de vopsea ce poate fi ales dupa preferinte: mat sau lucios.

Acest tip de tigla este scoasa in evidenta de catre inaltimea profilului, acesta fiind de 30 mm.

Ea poate fi utilizata pe constructii noi, dar si pe monumentele istorice ce au o vechime de sute de ani si pot sa reziste in continuare alti 60 de ani cu ajutorul tiglei Romanic.

  • Tigla metalica Iberic are o grosime cuprinsa intre 0,45 si 0,66 mm, zincata si profilata din otel, venind si ea in doua variante de culori: mat sau lucios.

Este un produs inovativ datorita sistemului de imbinare ce permite suprapunerea modulelor de tigla pe ambele laterale. Acest sistem va usura procesul de montare si totodata va reduce costurile.

  • Tigla metalica Gotic este un produs ce poate fi livrat la fel ca si cele anterioare intr-o gama variata de culori de tip mate sau lucioase, fiind profilat din otel, zincat si avand o grosime de 0,45 – 0,60 mm.

Daca dorinta ta se indreapta mai mult spre acoperisuri moderne, insa ce ofera in acelasi timp un respect fata de comunitatea din care faci parte, modelul Gotic este solutia perfecta pentru tine.

Vechimea casei tale nu este un impediment, ci acest tip de tigla ii va reda modernismul si o va insufleti prin rezistenta, fara a afecta negativ arhitectura imobilului tau.

  • Tigla metalica Balcanic este potrivita pentru cladirile patrimoniului, adica cele istorice ce doresc sa se mentina si in zilele noastre, reprezentative pentru noi. Astfel, durabilitatea oferita de catre acest tip de tigla le va tine vii mult timp de acum incolo.

Asa dupa cum bine stiti, sunt o multime de cladiri care sunt obligate printr-o forma sau alta sa-si pastreze arhitectura. Facem referire aici la cladirile istorice care infrumuseteaza cu real succes orasele din tara noastra.

  • Tigla metalica Clasic este un produs, exact ca si surorile ei, de cel mai inalt nivel de calitate. Este unul dintre cele mai utilizate tipuri de tigla pentru constructiile din regimuri rezidentiale.

In functie de dorintele si nevoile tale, Bilka se va plia in asa fel incat satisfactia ta sa fie maxima, atat din punctul de vedere al design-ului, cat si a rezistentei durabile.