Cum aleg cafetiere french press de calitate?

cafetiere french press

Piata extrem de vasta si numeroasa in oferte poate fi un avantaj si un dezavantaj pentru client in acelasi timp. Numeroasele modele ale aceluiasi produs te pot duce in eroare si pot face alegerea cu atat mai dificila. Dupa momentul in care ai decis ca ai nevoie de un articol electronic sau electrocasnic urmeaza o perioada destul de lunga pentru analiza a pietei. Aceasta cercetare este cu atat mai dificila cu cat nu faceti singur alegerea, aveti nevoie de confirmarea si aprobarea si celorlalti membri ai familiei.

In materie de cafetiere french press, lucrurile stau in acelasi mod. Zeci de modele mai noi, mai performante cu diverse stiluri si inscriptii sunt prezentate pe piata ca fiind cele mai inovative, dar totusi, tu pe care il vei alege?

In principiu, toate cafetierele de acest tip functioneaza in acelasi mod, precum o presa. Sunt versatile si extrem de usor de utilizat, iar unul dintre marele avantaje este produsul final. Cafeaua este extrem de aromata, nu sunt utilizate capsule sau materiale din plastic si hartie in componenta sa, iar gustul este desavarsit. Probabil acesta este si motivul principal pentru care au devenit atat de populare in ultima perioada.

Nu este de ignorat nici design-ul lor. Cam aici sunt diferentele mari in ceea ce priveste oferta generoasa. Numeroasele modele noi au iesit o data cu interesul clientilor pentru un astfel de produs. Cel mai relevant mod prin care oamenii aleg modelul cafetierei este in functie de stilul si amenajarea bucatariei. Spre exemplu, un spatiu amenajat in stil modern cu tente de eleganta va trebui sa fie completat de electronice cu linii fine, ascutite, care sa mentina aceeasi idee.

De asemenea, oamenii aleg si in functie de dimensiunea si materialele din care este conceputa. Daca bucataria are dimensiuni mici, nu are sens sa incarci peisajul inutil cu aparatura. La fel de bine daca in bucatarie totul este la superlativ, iar spatiul este generos, te poti indrepta fara probleme catre un aparat de dimensiuni mai mari. Nu este necesar sa il umpli cu apa; poti pune strict cantitatea pe care o doresti sa o prepari.

De ce cafetiere french press si nu un espressor manual?

Interesul clientilor pentru acest aparat se datoreaza, pe de o parte, cafelei aromate pe care o prepara si, pe de alta parte, functionalitatii multiple pe care o are. Desi poarta denumirea de cafetiera, aparatul poate fi utilizat si in alte scopuri comparativ cu un espressor clasic care este destinat strict prepararii de cafea.

Poate fi folosit pe post de infuzor de ceai uscat. Daca in cazul ceaiurilor la plic lucrurile stau foarte simplu, in ceea ce priveste plantele uscate peste care se toarna apa fierbinte lucrurile stau diferit. Cu siguranta nu iti vei dori sa aduni fiecare frunza cu o lingurita in loc sa lasi aceste cafetiere french press sa faca treaba in locul tau.

De asemenea, sita pe care filtrul o are in componenta poate fi utilizata si pe post de separator de pulpa din sucuri pentru prepararea bauturilor naturale.