Ce canapele BELLONA se potrivesc unui living de dimensiuni mari

canapele Bellona

Culorile si decorul unei incaperi ne pot influenta foarte mult dispozitia. O cromatica placuta, calda ne poate invita la relaxare, meditare si odihna, pe cand, o combinatie gresita de nuante ne poate modifica negativ starea, fiind nelinistiti sau nemultumiti fara a cunoaste exact motivul. Tocmai din acest motiv, specialistii recomanda ca zona de lucru, cea de odihna si cea de relaxare sa fie atent decorate cu elemente care ni se potrivesc personalitatii. Omul trebuie sa fie intr-o armonie cu mediul pentru a functiona la capacitatile sale maxime; trebuie sa se simta linistit in living sau in dormit si sa i se dezvolte productivitatea in biroul in care munceste.

Cand vorbim de livinguri de dimensiuni mari, se pune clar si problema ocuparii spatiului. Bineinteles ca aglomerarea acestuia nu ar fi decat o greseala pentru ca oricat de mare ar fi in realitate spatiul, ni se va parea neincapator. Astfel, alegerea canapelei potrivite va trebui sa se faca in raport cu celelalte elemente pe care ati decis sa le adaugati decorului.

Pentru un living spatios pot fi necesare doua canapele – ceea ce este in prezent un adevarat trend. Puteti alege canapele BELLONA fixe, alaturi de variantele extensibile, astfel, veti avea parte si de posibilitatea de a crea un spatiu de dormit pentru musafiri. De preferat ar fi ca intre cele doua piese sa existe o distanta pentru ca in caz contrar, vor parea ingramadite, iar efectul va fi de aglomerare.

De asemenea, canapeaua dintr-un living spatios se poate regasi cu succes si intr-o combinatie cu unul sau doua fotolii, in functie de spatiul de care dispuneti. Trebuie sa aveti in vedere ca si fotoliile sa fie din aceeasi gama, inclusiv aceasi tapiterie pentru a nu face nota discordanta cu canapeaua.

3 elemente pe care sa le urmariti cand cautati canapele BELLONA

Masurati cu precizie care este lungimea permisa pentru a amplasa una sau doua canapele in livingul dumneavoastra si alegeti exact varianta care vi se potriveste. Nici dimensiunile mai mici decat cele necesare, nici cele mai mari nu vor constitui un avantaj daca spatiul nu va sustine alegerea.

Functia de extensie. Daca sunteti persoana care are oaspeti foarte des alegeti canapeaua cu o functie de extensie care sa o transforme intr-un pat matrimonial. Invitatii se vor simti ca intr-un dormitor din punct de vedere al odihnei atat timp cat produsul achizitionat este unul de calitate. Daca spatiul livingului nu v-ar permite o astfel de extensie, este recomandat sa alegeti varianta de extensie tip „sertar” sau „click-clack”.

Nu doar nuantele pentru canapele BELLONA sunt importante cand facem referire la acest aspect, ci si materialul in sine. Stofele clasice sunt printre cele mai cautate in prezent, tinand cont de rezistenta in timp de care au dat dovada, dar si de usurinta cu care se curata. Nu veti da gres nici daca veti opta pentru o stofa de tip catifea, dar va trebui sa o tratati cu o mai mare grija.